Régi funkciók jöhetnek vissza a Facebookba

titokban chat mobil india
A journalist checks his smartphone while waiting for the ChatON launch in New Delhi on April 16, 2014. Samsung unveiled version 3.5 of ChatON, a multi-platform service available across Android, iOS, windows and Blackberry, which offers new features like up to 1GB file sharing, instant message translation between English and Hindi, and up to 1001 members group chat and easy location sharing. AFP PHOTO/Prakash SINGH / AFP / PRAKASH SINGH
Vágólapra másolva!
Viszont a többség így sem számolhat majd le a külön Messenger mobilappal.
Vágólapra másolva!

Nem áll távol a funkciókkal való bosszantó játszadozás a Facebooktól, 2014-ben jelentős felzúdulást kiváltva kitette chatelési funkciók szűrét a mobilappjából, ezzel rákényszerítve a chatelni, hang- és videóhívást folytatni kívánókat a Messenger telepítésére. Mark Zuckerberg szerint ez jó ötlet volt, hiszen így egyszerűbb lett a kommunikációs lehetőségek gyakori használata, továbbá könnyebbé vált a fejlesztésük is.

A kép csak illusztráció Forrás: AFP/Prakash Singh

A Bloomberg beszámolója szerint most részlegesen visszatáncol a vállalat, már nyilvánosan teszteli a hanghívás és a videóhívás lehetőségét a Facebook appon belül. Viszont a messze leggyakrabban használt szöveges chatelést nem kívánja visszatenni a fő alkalmazásába, így akinek szüksége van erre a funkcióra, az továbbra is kénytelen lesz megtartani a dedikált Messenger appot a telefonján.

Ha minden igaz, akkor a hang- és videóhívási lehetőségek nem kerülnek ki a Messengerből, egyszerűen csak elérhetőek lesznek a Facebook mobilappban is.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!