Nettó 503 millió forintba kerül az LG új tévéje

lg dvled home cinema display házimozi tévé
LG DVLED Home Cinema Display 325"
Vágólapra másolva!
Nagy fejfájást okozhat a vevők kastélyaiba való behurcolása.
Vágólapra másolva!

Bemutatta minden idők egyik legdrágább televízióját az LG, a házimozizást nagyon komolyan gondolóknak szánt DVLED Home Cinema Display termékcsaládjának ékkövét a 325 hüvelykes, egy picit érthetőbben 8,26 méteres képátlójú modell jelenti. Természetesen 8K felbontású (7680×4320 pixeles), a súlya 907 kilogramm, az ára pedig 1,7 millió dollár, ami alatt nettó 503 millió forintot kell érteni.

LG DVLED Home Cinema Display 325" Forrás: LG

Az LG ipari felhasználásra egy ideje árul hasonló méretű monstrumokat, azonban eddig csak üzleti ügyfelek vásárolhattak tőle nyolcméteres képátlójú tévét, ám mostantól kezdve bármely milliárdos mozirajongót hajlandó kiszolgálni a technológiával. Viszont a megvásárlása előtt muszáj kitalálni, hogy mégis miként kerül majd a helyére a készülék, hiszen nem csak megfelelő méretekkel rendelkező helyiségre van szükség hozzá, de valahogy be is kell juttatni oda.

A tévé méreteit tekintve szükség lehet egyes falak áttörésére, esetleg a tető és a mennyezet megbontására, bár a munkák költsége jó eséllyel eltörpül a készülék ára mellett.

Érdemes lehet inkább egy csúcskategóriás projektort vásárolni helyette, annak a telepítésekor jó eséllyel elkerülhető az építész és az építési vállalkozó leszerződtetése.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!