Tortával vesztegetett a türelmes gamer

geforce
Egy évet várt a videókártyájára a lengyel gamer
Vágólapra másolva!
Egy évvel a rendelés leadása után csak megkapta a videókártyáját.
Vágólapra másolva!

A mondás szerint a türelem rózsát terem, azonban ez sajnos nem mindig bizonyul igaznak, például a vevők pénzét gond nélkül elvevő, azonban a rendelt terméket kiküldeni már nem siető internetes boltok esetében további közbejárásra lehet szükség. Ez az ügyfélszolgálaton való panaszkodás sikertelensége esetén tipikusan egy releváns hatóság bevonásával történik, ám egy rendkívül türelmes és megértő lengyel gamer a napokban például vesztegetéssel lendítette előre az ügyét.

Az illető tavaly szeptemberben rendelt új videókártyát egy meg nem nevezett, azonban a sejtések szerint nagy és közismert kereskedéstől. Sajnos egy éven át hiába várt az NVIDIA GeForce RTX 3080 megérkezésére, az érdeklődései során a bolt termékhiányra hivatkozva folyamatosan leszerelte.

A helyzet kilátástalanságát belátva hősünk új szintre emelte a diplomáciai erőfeszítéseit, a rendelés leadásának első évfordulóját ünnepelve tortát küldött az informatikai kereskedés telephelyére. A tetején egy stilizált GeForce RTX videókártya, körülette pedig az „Egy éve együtt" szöveg és a rendelésének azonosítókódja volt látható.

Három nap múlva jött a futár a videókártyájával.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!