Prémium ajánlat lesz az Oppo Find X4 Pro

Oppo Find X3 Pro
Vágólapra másolva!
Mostanra közel minden kiszivárgott a készülékről: mindent tud majd, amit riválisai, leszámítva, hogy nem lesz periszkópkamerája.
Vágólapra másolva!

Újabb információk kerültek elő az Oppo következő csúcsmobiljáról, amelynek a neve Find X4 Pro lesz. Ezek alapján 6,7 hüvelykes, 120 Hz-es képfrissítésű és 2K-s felbontású AMOLED-kijelzőre lehet számítani. Állítólag az LTPO típusú panel képes lesz változtatni a képfrissítési rátát, hogy takarékoskodjon az energiával.

Az új Oppo készülék már a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 chippel érkezik, 80 wattos gyorstöltést támogat majd az előd 65 wattos megoldása után.

Oppo Find X3 Pro Forrás: oppo

Az előlapra a Reno7 Pro 32 megapixeles szelfikameráját építik majd, hátra pedig egy 50 megapixeles főkamerát, egy 50 megapixeles ultraszéles egységet, valamint egy vitatható, 12 vagy 13 megapixeles, 2x-es zoomra képes kamerát. Érthetetlen okokból nem tér vissza a Find X2 Próban lévő periszkópkamera, pedig a 2x-es nagyítást a legtöbben eleve a főkamerával és algoritmusokkal oldják már meg. A Find X4 Pro egyébként Európába 2022 elején érkezhet, nagyjából a OnePlus 10 Próval egyszerre.