Elérhető a Google Pay az Unicreditnél

pénzátutalás bankszámla bank számla pénz fizetés utalás
46267349 - - nfc - near field communication mobile payment
Vágólapra másolva!
Bármely a bank által kibocsátott kártyával elérhető a mobilos fizetés.
Vágólapra másolva!

Az UniCredit Bank az Apple Pay októberi bevezetése után november 30-tól a Google Pay-jel való fizetést is lehetővé teszi ügyfelei számára. Az alkalmazás segítségével – mely minden, a bank által kibocsátott lakossági és vállalati betéti és hitelkártyával használható – egyetlen mozdulattal fizethetnek a felhasználók, gyorsan és egyszerűen.

A kép csak illusztráció 123RF

A Google Pay használatához mindössze le kell tölteni az appját a Google Play Áruházból, majd regisztrálni a felületén a bankkártyát. Az alkalmazás Androidos mobilkészülékekre, tabletekre és okosórákra egyaránt telepíthető, a fizetéshez pedig az eszközt – szükség szerint annak feloldását követően – csak közelíteni kell a POS-terminálhoz: az elfogadást pipa jelzi.

Az üzletekben való fizetés mellett a Google Pay használható weboldalakon, továbbá appon belüli fizetésre is azoknál az alkalmazásoknál, ahol a „Vásárlás a Google Pay használatával" gomb megtalálható.

A Google Pay alkalmazás bármely Android 5.0 vagy újabb verziót futtató okostelefonnal és tablettel, illetve okosórákkal is használható, amennyiben a készülék támogatja az érintésmentességet lehetővé tevő NFC-t (Near Field Communication). Az alkalmazásban regisztrált kártyán tárolt adatok védelméről többszintes biztonsági védelem gondoskodik.

Az alkalmazásról az unicreditbank.hu/googlepay oldalon lehet bővebben olvasni.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!