Innentől kezdve a kamerafejlesztésre koncentrál a OnePlus

Vágólapra másolva!
Mindezt a OnePlus ügyvezetője ígérte meg - a fejlesztésekbe a hírek szerint a Leica is besegít majd.
Vágólapra másolva!

A OnePlus csúcskészülékeit rendre nagyon szeretik a tesztelők és a felhasználók, egy dologgal azonban mindig elégedetlenek: a kamerarendszerrel. A riválisok megoldásaihoz képest ugyanis mindig alulmarad képminőségben a OnePlus, és gyakoriak a bosszantó hibák is.

Pete Lau, a OnePlus ügyvezetője egy interjúban azonban kijelentette, hogy a vállalata nagyon komoly erőforrásokat csoportosít át annak érdekében, hogy a kutatás-fejlesztésekkel és az egyéb fejlesztésekkel a OnePlus kamerák feljavítására koncentráljanak, és úgy teljesítsenek, mint a riválisok.

Forrás: cnet

Újra előhúzták a jelentések ráadásul azt a korábbi hírt, amely szerint a Huawei Google-támogatás nélküli, nyugati bukása (több elemző szerint már idén 3 százalékra apadhat a cég mobilpiaci részesedése) után a Leica új partnert keres, és a jövőben a OnePlus csúcsmobilok kameráit segít majd tökéletesíteni. A Huawei és a Leica korábbi együttműködése nagyon gyümölcsöző volt, így a OnePlus rajongói okkal örülnének valami hasonlónak.

A változások állítólag már a OnePlus 9 szérián érezhetőek lesznek. Itt az Oppo Find X3-ból vehetik kölcsön az 50 megapixeles fő kamerát, a 20 megapixeles ultraszéles kamerák, valamint a 12 megapixeles zoomkamerát. A rajongók által követel periszkópkamera állítólag idén is elmarad.