Tinderen keres gazdikat egy állatmenhely

Shelter for animals. Miserable dog waiting for its master Castaway Punishment Consoling Rustic Dining Booth Shy Peeking Domestic Life Sheltering Windbreak Help - Single Word Weather Shelter Begging - Social Issue Birdcage Mixed-Breed Dog Dog Senior Adult
Pity and compassion. Poor expelled dog waiting for its master. The shelter for animals
Vágólapra másolva!
Kiváló fogadtatásban részesült egy német egyesület figyelemfelhívó akciója.
Vágólapra másolva!

Tovább küzdenek a szerető gazdik keresésével az állatmenhelyek munkatársai és önkéntesei, ennek keretében a német Müncheni Állatjóléti Szövetség most nagyon ötletes figyelemfelhívó akcióval állt elő: feltöltött tizenöt macskát és kutyát a Tinder társkereső szolgáltatásba.

Az állatokról egy helyi reklámügynökség segítségével profi fotókat készíttetett, a társkeresőket pedig érthetően alaposan meglepte, mikor egy újabb húzást követően kutyát vagy macskát ajánlott nekik a Tinder. Az akció rendkívül pozitív fogadtatásban részesült, de persze nem feltétlenül olyanokhoz kerülnek majd az állatok, akiknek bejöttek a társkeresőn.

Az elmúlt év a szokásosnál is megterhelőbb volt az állatmenhelyek számára, hiszen a tavalyi bezárkózások idején ugyan szokatlanul sok magányossá vált ember próbált hirtelen ötlettől vezérelve házi kedvencet örökbe fogadni, ám ezek a kényszerű adoptálások gyakran nem végződtek happy enddel, rengeteg állat került vissza ilyen vagy olyan úton a menhelyekre.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!