Űrbéli szerepjátékot osztogat az Epic Games

rebel galaxy double damage games videojáték
Rebel Galaxy
Vágólapra másolva!
A jövő héten két nagyobb durranással tér vissza a promóciója.
Vágólapra másolva!

A beígértnek megfelelően újabb héten át ingyen kérhetővé és örökre megtarthatóvá vált az Epic Games Store digitális számítógépes játékboltban a Rebel Galaxy. Az ingyenjátékos promóció során immáron másodjára osztogatott termék első ránézésre egy űrben játszódó stratégiai játéknak tűnhet, de valójában egy kalandról és felfedezésről szóló, akció-szerepjátékról van szó.

Rebel Galaxy Forrás: Double Damage Games

„Egy pusztítóan erőteljes csillagromboló kapitányaként kalózokkal fogsz harcolni, anomáliákat társz fel, földönkívüliekkel barátkozol, csatában szétlőtt űrhajókat fosztasz ki, aszteroidákat bányászol, és ismeretlen tárgyakat fedezel fel. Választhatsz, hogy csibész jótevő, rafinált űrbéli kereskedő, vagy épp hatalomra éhes kalóz leszel; esetleg egy kicsit mindegyik" – olvasható a leírásában.

A Rebel Galaxy-t magyar idő szerint 2021. augusztus 19. délután 5 óráig kérhetik az érdeklődők, utána a Void Bastards és a Yooka-Laylee veszik majd át a helyét. Mindkettő kiváló értékeléseket kapott, az előbbi stratégia és FPS ötvözete, míg az utóbbi egy nyílt világú kalandjáték.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!