Marad a PlayStationön a Call of Duty

call of duty warzone videojáték
Call of Duty: Warzone
Vágólapra másolva!
Az Activision Blizzard összes népszerű szériája elérhető lesz a Sony konzoljára.
Vágólapra másolva!

Végre jó hírekkel szolgált a PlayStation konzolon játszók számára a Microsoft, több hétnyi szigorúan véve értelmezhetetlen jelentésű kommunikáció után végre tiszta vizet öntött a pohárba az Activision Blizzard felvásárlásának legnagyobb kérdése kapcsán.

Call of Duty: Warzone Forrás: Activision

„Csak hogy tisztázzuk a helyzetet, a Microsoft a jövőben is elkészíti a Call of Duty-t és az Activision Blizzard más népszerű címeit PlayStationre, méghozzá az Activisionnel jelenleg hatályos szerződések lejártát követően is, [...] így a Sony rajongói a jövőben is élvezhetik majd az általuk kedvelt címeket" – olvasható a Microsoft közleményében.

A Call of Duty mellett feltehetően a Diablót és az Overwatchot is érintő bejelentés nem meglepő annak fényében, hogy a termékek óriási bevételt termelnek a PlayStation platformon, a játékkiadó 69 milliárd dolláros felvásárlásának pedig valahogy meg kell térülnie. A Microsoft így is éppen elég nagy versenyelőnyre fog szert tenni azzal, hogy az Activision Blizzard játékait képes lesz a megjelenésük napjától fogva elérhetővé tenni a PC Game Pass és az Xbox Game Pass havidíjas játékbérlőkben.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!