Házimozis csúcsprojektort dob piacra az LG

lg cinebeam hu715q
LG CineBeam HU715Q
Vágólapra másolva!
Jó választás lehet az óriási képátlóra vágyók számára, már ha sikerül kifizetni az árát.
Vágólapra másolva!

Folytatja a házimozis csúcsprojektorra éhezők kiszolgálását az LG, állítása szerint a frissen bejelentett CineBeam HU715Q terméke képes felvenni a versenyt a tradicionális csúcstévékkel. A mostanra megszokottnak és elvártnak megfelelően egy short throw megoldásról van szó, a maximális 120"-es, avagy 3 méter átlójú képet csupán ~22 cm távolságról képes rávetíteni a falra vagy a vászonra.

LG CineBeam HU715Q Forrás: LG

A WebOS 6.0 okostévés rendszert futtató eszköz teljesen lézeres technológiát használ, natívan 4K UHD (3840×2160 pixel) felbontású, a DCI-P3 színtér 85%-át tudja leképezni. A maximum fényere 2500 ANSI lumen, így elvileg meglehetősen erős környezeti fény esetén is jól látható marad a képe.

A fényerőt és a kontrasztot szenzoros adatok alapján magától állító projektorba 2×20 wattos sztereó hangszórópár került, támogatja az Apple AirPlay 2 és a HomeKit protokollokat, három HDMI mellett pedig két USB 2.0 csatlakozó is található rajta.

Az LG CineBeam HU715Q még az idei első negyedévben piacra kerül, a briteknél 2999 font lesz az ajánlott fogyasztói ára, ami nagyjából 1,27 millió forintnak felel meg.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!