Hamarosan érkezik a Nokia PureBook Pro laptop

nokia purebook pro
Nokia PureBook Pro
Vágólapra másolva!
Kétféle kijelzőméretben válik elérhetővé az alumíniumházas gép.
Vágólapra másolva!

Hazánkban nem közismert tény, ám egy ideje már léteznek Nokia márkajelzésű laptopok, a vállalat webhelyén pedig most formális bejelentés nélkül felbukkant a legújabb modell. A PureBook Pro gépet az OFF Global nevű cég tervezte, és pusztán annyi különbség van a két változata között, hogy a kisebbikbe 15,6 hüvelykes, míg a nagyobbikba 17,3 hüvelykes megjelenítő került.

Nokia PureBook Pro Forrás: Nokia

Az alumíniumházas gépek további specifikációi már azonosak: Full HD felbontású IPS kijelzőt, tízmagos Intel Core i3-1220P processzort, 8 GB memóriát, 512 GB SSD háttértárat, ujjlenyomat-olvasós hitelesítést, előtelepített Windows 11-et, továbbá háttérvilágításos billentyűzetet képesek felmutatni.

Portokban nem bővelkednek, két klasszikus USB-A és egy USB-C mellett csak audio Jacket kínálnak. Egy videókimenetet praktikus lett volna elérhetővé tenni rajtuk a külső monitor könnyű csatlakoztatása érdekében.

A Nokia webhelyén egyelőre nincsenek árak, azonban a pletyka szerint a kisebb modell 699 euróba, a nagyobbik pedig 799 euróba kerül majd, átszámítva 256 ezer és 293 ezer forintokról van szó.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!