Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Divatos nappalik ékköve lehet az LG életstílus tévéje

lg posé okostévé
Az igényes nappalik dísze lehet az LG Posé okostévé
Vágólapra másolva!
Félig dekorációnak szánja a tehetős vevők igényes otthonaiba a Posé modellt.
Vágólapra másolva!

Nagy sikert aratott a dizájnra fókuszáló The Frame és The Serif tévéivel a Samsung, olyan tehetősebb vevőket célzott meg ezekkel, akik számára kiemelkedő jelentőségű az otthonuk divatos megjelenése, és nem riadnak vissza komoly összegek kifizetésétől a kívánt eredmény elérése érdekében.

Az igényes nappalik dísze lehet az LG Posé okostévé Forrás: LG

Az LG most szeretne kihasítani magának egy szeletet a tortából, bejelentette a Samsung The Serif közvetlen riválisát. A 42 / 48 / 55 hüvelykes kivitelekben elérhetővé váló LG Posé a gyártó szerint egy felső kategóriás bútordarab vagy műtárgy benyomását kelti, a formatervével és anyaghasználatával látványosan elüt a megszokott modellektől, készenléti állapotban képes fotókat közszemlére tenni.

Az ilyen termékek esetében megszokott módon kevés szó esett a specifikációkról, ám a Posé 4K felbontású kijelzője elméletileg a legújabb OLED technológiát használja, támogatott a Dolby Vision és a Dolby Atmos, elérhető rajta HDMI 2.1 bemenet. Az LG kiemelte, hogy külön ügyelt a kábelrendezésre, de nem világos, hogy miként lehet igényesen megoldani a tápkábel és a videókábel elvezetését, a kiadott sajtófotókon erre egyáltalán nem látható példa.

Remélhetően nem tudja könnyen felborítani a gyerek vagy a kutya, ilyen balesetekre biztosan nem vonatkozik a jótállás Forrás: LG

Az LG Posé elsőként 2022. június 7–12. között lesz megtekinthető a Milánói Design Héten, megjelenési dátumról és árakról egyelőre nem esett szó.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről