Közös élményszerzésre invitál a Google Meet

mobilozás okostelefon smartphone chatelés csevegés
A kép csak illusztráció
Vágólapra másolva!
Csoportos videónézésre, zenehallgatásra, játékra kínál lehetőséget a videócsevegő.
Vágólapra másolva!

Remek újításokat kap a megújulóban lévő Google Meet videócsevegő okostelefonos appja, közös videónézéssel, zenehallgatással, továbbá játékokkal válnak feldobhatóvá a barátokkal, családtagokkal, kollégákkal folytatott diskurzusok, mindenki interakcióba léphet a látott és hallott tartalmakkal.

Többek közt YouTube-videókat is lehet majd közösen nézni a videócsevegős partnerekkel Forrás: Cottonbro / Pexels

Az élő megosztási lehetőség első körben csak néhány szolgáltatással és alkalmazással működik majd, a közös videónézésre a YouTube jóvoltából lesz mód, a mobiljátékozás a Heads Up!, az UNO! Mobile, és a Kahoot! trióra korlátozódik, míg a zenehallgatásra csak a Spotify állhat rendelkezésre, az ennél kézenfekvőbb YouTube Music egyelőre nem támogatott.

További rossz hír a zenehallgatással kapcsolatban, hogy minden résztvevőnek szüksége lesz Spotify Premium előfizetésre, ráadásul legfeljebb öt eszközről lehet részt venni csoportos zenehallgatásokban.

Az újdonságok hullámokban történő aktiválását már megkezdte a Google, ám eltarthat egy ideig, mire a Meet összes felhasználójánál általánosan elérhetővé válnak.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!