Kiszivárgott a Samsung Galaxy S23 kinézete

samsung galaxy s23+
Így néz ki a kiszivárgott CAD-fájlok alapján a Samsung Galaxy S23+
Vágólapra másolva!
Búcsúzhat a látványos hátlapi kameraszigettől a prémium kategóriás termékcsalád.
Vágólapra másolva!

Szokatlanul nagy csend honol a jövő év elején bemutatkozó Galaxy S23 termékcsalád körül, ám ez nem a pletykák hiányára vezethető vissza, hanem azok tartalmára: a források szerint a készülékek csak ráncfelvarrások lesznek a jelenlegi Galaxy S22 modellekhez képest, igazából nincs miről beszélni.

Most a közismert és megbízható OnLeaks jóvoltából háromdimenziós renderek érkeztek a Galaxy S23 és Galaxy S23+ modellekről, ezek gyári CAD-állományok alapján készültek. Az új telefonokat az előlap irányából nem lehet megkülönböztetni az elődeiktől, viszont a hátlapon már van feltűnő változtatás: közvetlenül a hátlap síkjából állnak ki a kamerák, semmiféle vizuálisan kiemelt sziget sem veszi körül a szenzorokat.

Ez teljesen dizájnkérdésnek tűnik, a Samsung valamilyen formában a Galaxy S10 óta használt hátlapi kameraszigetet, ezek szerint négy év után kiment a divatból az esztétikai elképzelés, helyette jöhet a minimáldizájn a hátlapon. További következmény, hogy idővel a gyártó olcsóbb mobiljai nagy vonalakban mindig követni kezdik a Galaxy S éppen aktuális dizájnyelvét, így hamarosan a belépő- és középkategóriás modellek is búcsúzhatnak a feltűnő kameraszigettől.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!