Egyedi történetet mesél a Fallout tévéadaptációja

fallout tévésorozat videojáték
Így néz ki a Super Duper Mart a Fallout amazonos sorozatában
Vágólapra másolva!
Legfeljebb utalások szintjén jelennek meg benne az eddigi játékok.
Vágólapra másolva!

A nyár óta folyik már az évtizedek óta népszerű Fallout játékszéria tévéadaptációjának forgatása, a szériát a Netflixhez hasonló, hazánkban kevésbé ismert Amazon Prime videóstreamelő szolgáltatás rendelte meg. Eddig nagyon kevés információ érkezett a produkció kapcsán, leginkább forgatási helyszínekről bukkantak fel fotók az interneten, azonban a Bethesda Studios igazgatója most elárult pár apróságot a tűkön ülve váró rajongóknak a projektről.

Így néz ki a Super Duper Mart a Fallout amazonos sorozatában Forrás: Xbox News / Twitter

Todd Howard szerint a Fallout tévéadaptációja nem próbálja újra elmesélni az eddigi játékok történetét, helyette teljesen egyedi sztorival és helyszínekkel rendelkezik. A szakember ezt jó dolognak tartja, korábban már többször is megkeresték a Bethesdát a Fallout megfilmesítésével, ám ezek az ajánlatok nem keltették fel az érdeklődését, mert csak közvetlen fel kívánták dolgozni valamelyik játékot.

A Fallout tévéadaptáció első évada várhatóan 2023-ban válhat elérhetővé, vizuálisan rendkívül hű lesz a játékszériához, a néhány kiadott promóciós képen a Vault 33 menedékjelzés olvasható. Kültéri forgatás eddig New York, New Jersey, továbbá Nevada államokban történt, a rendezői székben pedig a leginkább a Westworldről ismert Jonathan Nolan ül, aki maga is nagy rajongója a játékszériának.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!