Érintőkijelző került az MSI számítógépházára

msi meg trident x2 gamer pc
Kimagasló hűtési teljesítményt és érintőkijelzős vezérlést kínál az MSI MEG Trident X2
Vágólapra másolva!
Prémium gamer konfigurációval együtt lesz megvásárolható a különleges kuckó.
Vágólapra másolva!

Már ránézésre is nagyon drágának tűnő asztali számítógépet mutatott be az MSI, a MEG Trident X2 névre hallgató termék érdekességét a különleges kinézetű háza adja. A gyártó szerint a hűtési rendszer az előlap és a tető felől szívja be a hideg levegőt, majd a ház oldalán fújja ki a meleg levegőt, ezzel átlagon felüli hűtési teljesítményt kínálva. A tápegység egy külön szellőztetett rekeszbe került a házon belül, hogy ne a komponenseket tartalmazó fülkét fűtse.

Kimagasló hűtési teljesítményt és érintőkijelzős vezérlést kínál az MSI MEG Trident X2 Forrás: MSI

A számítógépház leglátványosabb funkcióját az előlap felső részén elhelyezett, 4,5"-es IPS érintőkijelző adja, ezen a játékosok például valós idejű statisztikákat jeleníthetnek meg a játékok teljesítményéről, továbbá játékok indítására, a ház világításának testre szabására, vagy akár egyes MSI márkájú gamer monitorok beállításainak gyors átállítására is igénybe vehetik.

A számítógépház önmagában jó eséllyel nem lesz kapható, az MSI csak prémium kategóriás hardverekkel előszerelve fogja árulni: Intel Z790 chipsetes alaplap, Core i9-13900K vagy Core i7-13700K processzor, maximum 128 GB DDR5 memória, továbbá akár NVIDIA GeForce RTX 4090 is kerülhet a konfigurációba.

Egyelőre nem tudni, hogy mikortól és milyen kezdőáron lesz kapható az MSI asztali számítógépe.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!