Érdekes egybegéppel újított az Acer

Acer Veriton Vero all-in-one PC
Vágólapra másolva!
Visszavonható webkamerát, Alder Lake CPU-t és részben újrahasznosított készülékházat hozott az Acer Veriton Vero all-in-one PC.
Vágólapra másolva!

Az Acer Veriton Vero egy olyan all-in-one jellegű PC, amely a teljesítmény és a fenntarthatóság egyensúlyát keresi: 30 százalékban újrahasznosított anyagokból készült, a billentyűzetében és az egerében szintén van újrahasznosított műanyag. A javíthatóságra is figyeltek, a hátlap eszközök nélkül távolítható el, és egyébként VESA szabvány szerint falra is szerelhető.

Acer Veriton Vero all-in-one PC Forrás: Acer

Az Intel Alder Lake processzorok közül akár Core i9-es chippel is konfigurálható az egybegép, GPU-ból viszont csak NVIDIA GeForce MX550 van. Maximum 64 GB DDR4-es RAM és kétszer 1 TB-os NVMe SSD fér a gépbe.

A 24 hüvelykes IPS LCD-kijelző full HD-s felbontású, a kékfény több mint 30 százalékát kiszűri. A kávát vékonyak, az 5 megapixeles webkamera, a Windows Hello IR-szenzor és a Tobii szemkövető pedig egy lesüllyeszthető, visszavonható modulban van. A szemkövető egyébként képes zárolni és elhomályosítani a kijelzőt, ha nem engedélyezett felhasználó kerül elé. A Veriton Vero júliusban, 919 eurótól lesz elérhető.