Érdemi előrelépés a Xiaomi olcsó okoskarkötője

xiaomi mi band 7 okoskarkötő aktivitásmérő
A mindig aktív kijelző a Xiaomi Mi Band 7 a hétköznapokban leghasznosabb újítása
Vágólapra másolva!
Mindig aktív kijelzővel és 14 napos akkus üzemidővel jön a Mi Band 7.
Vágólapra másolva!

Bemutatkozott Kínában a Xiaomi világszerte rendkívül népszerű aktivitásmérőjének legújabb generációs változata. A Mi Band 7 megtartotta az elődjének általános dizájnját, azonban egy picivel nagyobb 1,62 hüvelykes AMOLED érintőkijelzőt kapott, amely az eddiginél 25 százalékkal nagyobb hasznos felületet nyújt az információk kijelzésére.

A mindig aktív kijelző a Xiaomi Mi Band 7 a hétköznapokban leghasznosabb újítása Forrás: Xiaomi

A hétköznapok során leghasznosabb fejlesztés, hogy az idei modell már támogatja a mindig aktív működési módot, így nem kell felébreszteni a kijelzőt, mikor a viselője az időhöz hasonló alapvető információkat kívánt megtekinteni. A kütyü képes a szívverés és a véroxigénszint egész napos figyelésére, ráadásul az utóbbi 90% alá esése esetén a Mi Band 7 már vibrálással is figyelmezteti a tulajdonosát.

Az alvás mellett százhúszféle sportolási aktivitást követni képes okoskarkötő tipikus használat mellett egy töltéssel 14 nap üzemidőt kínál, különösen gyakori használat esetén 9 napnyi élet van benne.

A szokásosnak megfelelően a Xiaomi Mi Band 7 elsőként Kínában került piacra olyan 13 ezer forintnak megfelelő jüanért, a nemzetközi piacokon jó eséllyel néhány héten belül válik majd elérhetővé.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!