Ingyen beszerezhető lesz a Fallout 3

bethesda fallout 3 videojáték
Washington D.C. romjai között és környékén játszódik a nyílt világú Fallout 3
Vágólapra másolva!
Addig is indie túlélőhorrort és laza kalandjátékot kínál az Epic Games Store.
Vágólapra másolva!

Folytatja az elmúlt hónapokban erősen lecsendesült játékosztogatását az Epic Games Store, magyar idő szerint 2022. október 20. délután 5 óráig a Darkwood és a ToeJam & Earl: Back in the Groove szerezhető be ingyen és örökre a digitális számítógépes bolttól.

Washington D.C. romjai között és környékén játszódik a nyílt világú Fallout 3 Forrás: Bethesda Softworks

A Darkwood egy felülnézetes túlélőhorror, amelynek minden napján egy véletlenszerűen újragenerált pályán kell helytállniuk a játékosoknak: nappal a túlélés kellékeit kell begyűjteniük, éjszaka pedig életben kell maradniuk, a sötétben életre kelt borzalmakat csapdákkal és barikádokkal tarthatják kordában. A terror helyett laza szórakozásra vágyók a ToeJam & Earl: Back in the Groove-ban találhatják meg a számításukat, klasszikus konzoljátékok egyvelegéből összegyűrt, rogue-like kalandról van szó.

A jövő héten újból nagyobb durranással készül az Epic, a mostani kettő terméket a Fallout 3: Game of the Year Edition akció-szerepjáték és az Evoland Legendary Edition váltják. A kettő közül az előbbi lehet többek számára érdekesebb, az összes kiegészítőjével együtt beszerezhetővé váló Fallout 3 alapmű az akció-szerepjátékok kedvelői számára, de a szintén szerepjáték Evolanddel is érdemes próbát tenni, az előrehaladással párhuzamosan változik a grafikája és a játékmenete.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!