Kiszivárgott a Galaxy S23 Plus és Ultra

samsung galaxy s23+
Így néz ki a kiszivárgott CAD-fájlok alapján a Samsung Galaxy S23+
Vágólapra másolva!
Gyári reklámképeken tekinthetőek meg az okostelefonok.
Vágólapra másolva!

A megszokottnak megfelelően a Samsung továbbra is képtelennek látszik megakadályozni a termékeinek kiszivárogtatását, egy forrása jóvoltából a 91Mobiles nyilvánosságra hozott három alacsony felbontású, hivatalos promóciós képet a Galaxy S23+ és Galaxy S23 Ultra mobilokról.

Eltűnt a látványos kamerasziget a Galaxy S23-asok hátlapjairól Forrás: 91Mobiles

A telefonok várhatóan február elsején mutatkoznak be, röviddel később pedig ténylegesen elérhetővé is válhatnak. Specifikációkkal nem szolgált a szivárogtató, ám állítása szerint Galaxy S23 és Galaxy S23+ esetében a Samsung elsősorban a mobilok lila verzióját fogja mutogatni a reklámanyagokon, míg az S23 Ultra esetében a sötétzöld modellre esett a választás. A jelek szerint a két olcsóbb készülékkel elsősorban a nők figyelmét kívánják felkelteni a marketingesek, míg termékcsalád legdrágább tagjával a férfiakat veszik célba, de persze ezektől eltérő színekben is kaphatóak lesznek a készülékek.

A korábbi pletykáknak megfelelően közös mindhárom modellben, hogy az S21 és S22 modellektől eltérően a hátlapi kameráik már nem egy hátlapból látványosan kiemelkedő szigeten kaptak helyet, hanem csak gyűrűk veszik körbe a szenzorokat.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!