Gombás fertőzést kapott a Google

hbo the last of us tévésorozat
A tévésorozatban is kellően gusztustalanul néznek ki a The Last of Us legáltalánosabb ellenfeleinek számító clickerek
Vágólapra másolva!
Még csak az sem mondható el, hogy titkolni próbálná.
Vágólapra másolva!

A The Last of Us játéksorozat rajongóinak legnagyobb örömére az HBO megkezdte a napokban a tévésorozatos adaptáció első évadának epizódonkénti elérhetővé tételét. Az itthon az HBO Maxon követhető szériából hírünk írásáig két rész ment le, az alkotók ígéretének megfelelően pedig tényleg minden idők legjobb feldolgozásáról van szó, az eddigi részek 9,2 és 9,5 ponton állnak az IMDb-n.

Teljesen ellepi a kijelzőt a gomb többszöri megnyomására a gomba Forrás: Origo

A sorozat körüli felhajtás most új magasságba ért, miután a Google jelét adta annak, hogy látszattal ellentétben nem csak algoritmusok és mesterséges intelligenciák dolgoznak a cégnél, hanem dolgokért lelkesedni tudó, valódi emberek is akadnak még a soraiban.

A meglepetést nem is rejtették el a fejlesztők, a keresőmotorban a „The Last of Us"-ra rákeresve mobilokon és számítógépeken is megjelenik egy nem túl diszkrét gomba ikon, erre kattintgatva vagy koppintgatva egyre gombásabbá válik a kijelző.

Ez azt a gombát jelképezi, amely a széria világában zombivá alakította a szavazópolgárok javát.

Az élősködő nem teljesen fiktív, a Cordyceps inspirálta, ennek egyes típusai képesek megfertőzni a hangyákat, majd olyan viselkedésekre rávenni azokat, amelyek ideálisak a további terjedéséhez.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!