Kihagyhatatlan akciójáték kérhető most ingyen

dishonored death of the outsider
Dishonored: Death of the Outsider
Vágólapra másolva!
Emellett saját bűnbirodalmat is építhetnek a számítógépes játékosok.
Vágólapra másolva!

Néhány csendes hetet követően újból szélesebb tömegeket érdeklő címekkel tért vissza az Epic Games Store ingyenjátékos promóciója, az érdeklődő számítógépes játékosok 2023. február 9. délután 5 óráig a City of Gangsterst és a Dishonored: Death of the Outsidert adhatják hozzá a felhasználói fiókjaikhoz.

Dishonored: Death of the Outsider Forrás: Arkane Studios / Bethesda

A kettő közül a Dishonored 2 teljesen különállóan játszható kiegészítője a nagyobb dobás, a Dishonored: Death of the Outsiderben az alapjáték egyik fontos mellékszereplőjének bőrébe bújva minden idők legnagyobb merényletét kell elkövetni. A belső nézetű játék teljesen lopakodva és gyilkolás nélkül is végigjátszható, a pályadizájn rendkívül élvezetesen támogatja ezt a stílust, de a szupererők kreatív használatával látványos mészárlás is rendezhető, vérmérséklettől függően.

Az Epic másik ingyenjátéka inkább a szimulációkat kedvelők örömére szolgálhat, a City of Gangstersben a semmiből kell pénzt nyomtató bűnbirodalmat felépíteni, az illegális szeszfőzdék üzemeltetésétől kaszinóipar feletti hatalomátvételig bőven lesz dolguk az élmaffiózóvá válni kívánóknak.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!