Színes kijelző került a számítógépes ventilátorra

lian li uni fan tl lcd hűtőventillátor
Lian Li UNI FAN TL LCD
Vágólapra másolva!
Akár videók is lejátszhatóak a dizájner konfigurációkba szánt kiegészítőn.
Vágólapra másolva!

Frissíthetik a kívánságlistájukat az asztali számítógépüket minden létező módon csinosítani kívánók, a Lian Li gyártócég hamarosan piacra dobja a világ első olyan házhűtő ventilátorait, amelyek színes LCD kijelzőn keresztül képesek információkat, képeket, videókat mutatni.

Az UNI FAN TL LCD névre keresztelt modell 120mm és 140mm variánsokban is kapható lesz, a beépített LED-ek jóvoltából képes színesen világítani. A nagy szenzációt ettől függetlenül az előlapi rész kör alakú, 1,6" átmérőjű és 400×400 pixel felbontású megjelenítője adja, a hőfokokhoz hasonló információk mellett GIF, MP4, JPG, továbbá PNG fájlok is megjeleníthetőek rajta.

A különleges ventilátor 120 mm-es verziójából egy darab 47 dollárba (nettó 16 ezer forintba) kerül majd, míg az extra funkciók működtetéséhez szükséges vezérlőegységet is tartalmazó hármas pakkért 150 dollárt (nettó 52 ezer forintot) fog kérni a vállalat. A nagyobbik 140 mm-es változat darabja 52 dollárért (nettó 18 ezer forintért) válik elérhetővé, gyári hármas csomagban elméletileg nem lesz elérhető.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!