Jó hír érkezett az Apple-felhasználók számára

no mans sky hello games videojáték
No Man's Sky
Vágólapra másolva!
Aki a Steamen már megvette a Windowsra írt verziót, az ingyen megkapja a Mac-est is.
Vágólapra másolva!

Továbbra sincsenek elkényeztetve a Macen játszani kívánó gamerek, így most sokuk számára kellemes meglepetést jelenthet a No Man's Sky elérhetővé válása a preferált platformjukra. A procedurálisan generált univerzumban játszódó akció-kalandjáték óriási felhajtás közepette még 2016-ban jelent meg, de a mechanikai és tartalmi hiányosságai miatt csalódást okozott. A fejlesztő Hello Games viszont nem adta fel a harcot, a mai napig dolgozik rajta, az elmúlt hat évben kiadott kismillió kisebb és nagyobb frissítést követően a termék képessé vált beváltani az eredeti ígéreteket.

Az Apple számítógépeken futó No Man's Sky már elérhető a Steamen, egy licenccel Windowson és Macen is játszható. A mentett játékállások kompatibilisek a kettő között, és az eltérő platformot használókkal való közös online játékra is lehetőség van. A Macen futó változat a Metal 3 grafikus programozási felületet használja, elméletileg bármely Apple Silicon chipes modellen működik, régebbi inteles Mac esetén Core i5 processzor és 8 GB memória a minimum elvárás.

A No Man's Sky rövidesen a Mac App Store kínálatában is elérhető lesz, de a játékot ebben megvásárolva csak a maces verzióját kapják meg a vevők.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!