Itt a bosszú ideje, félhetnek a telefonos értékesítők

Egy borderline nő harca: "Azt éreztem, hogy nincs szüksége rám a világnak , és nekem sem a világra" személyiségzavar fáradtság fejfájás stressz call center
Vágólapra másolva!
Egy új szolgáltatás mesterséges intelligenciával rabolja az idejüket.
Vágólapra másolva!

Hálátlan tevékenység telemarketingesnek lenni, az emberek többségének gyorsan elege lesz az őket kéretlenül vegzáló értékesítőkből, főleg mikor többé-kevésbé csalásban utazók hálójába kerülnek, például rendszeresen durván túlárazott gyógyászati termékeket próbálnak agresszíven rájuk sózni.

Fordulhat a kocka, a hívottak rabolhatják a telemarketingesek idejét Forrás: Shutterstock

A telefonos értékesítőktől reflexből zaklatottá válók megpróbálhatják bekapcsolni a telefonjukban a spam hívások letiltását, továbbá telefonszámok és előhívószámok tiltására is lehetőséget szoktak biztosítani a készülékek, jelenleg ezek a kéretlen hívásoktól való megszabadulás legjobb módjai.

Most az amerikai Roger Anderson új megoldással állt elő, az évi 25 dollárért használható Jolly Roger szolgáltatása nem blokkolni próbálja a telefonos értékesítők és csalók hívásait, hanem bosszúszomjasan minél tovább rabolná az idejüket, ehhez a ChatGPT chatbotot és egy élethű beszédgenerátort használ.

A felhasználók a saját szórakozásukra visszahallgathatják a chatbot és a telemarketingesek beszélgetéseit, a beállítások között pedig kiválaszthatják a chatbotjuk személyiségét. A lehetőségek között megtalálható a tájszólásban és körmondatokban beszélő Whitebeard, a pszichotikus tapló Bloody Billy, a könnyen elkalandozó Whiskey Jack, továbbá a halálosan unalmas Debbie Doldrums.

– állítja Anderson a szolgáltatásáról.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!