Máris szivárog a The Last of Us Part 3

the last of us part II naughty dog videojáték sony playstation
The Last of Us Part II
Vágólapra másolva!
Jó eséllyel a szereplőválogatást végző cégtől kerülhettek ki az információk.
Vágólapra másolva!

Megállíthatatlan gőzhengernek tűnik a The Last of Us, az eddigi két videójáték és a tévéadaptáció elsöprő sikerének köszönhetően kétség sem férhet hozzá, hogy mindkét médiumon folytatódik a poszt-apokaliptikus Egyesült Államokban játszódó franchise útjának egyengetése.

Ellie a The Last of Us Part II-ban Forrás: Naughty Dog

Most váratlanul egy filmes értesüléseiről híres szivárogtató elújságolta, hogy biztosan folyik a munka a The Last of Us Part 3 játékon. A jellegükből ítélve DanielRPK a szereplőválogatással megbízott cég háza tájáról kaphatta az információit, állítása szerint öt új karakter fog bemutatkozni a játékban, Lucas, Mason, Val, Ezra, és Gracie.

A karakterek egy amerikai város szélén lévő viktoriánus épületet használnak a bázisukként, valamiféle nagyobb guberáló csoport tagjai, nem tisztázott események és körülmények pedig jelentős ellentéteket szülnek bizonyos karakterek között.

A szivárogtató értesülései alapján Ellie a második részben látotthoz hasonló vagy annál is nagyobb szerepet kap majd a játékban, azaz ő lehet a The Last of Us Part 3 főszereplője. Végül DanielRPK szerint még idén megkezdődhet a „forgatás", ami alatt feltehetően a motion capture munkát és a beszédek rögzítését érti.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!