Futópadon járta be a Skyrim világát a gamer

katvr walk c 2 core futópad virtuális valóság vr skyrim
Keresztül bejárta a Skyrim világát a futópadon
Vágólapra másolva!
Két óra alatt, több száz játékban használható a hamarosan piacra kerülő termék.
Vágólapra másolva!

A gamerek egy részét meglehetősen nehéz rávenni az egészségükhöz nélkülözhetetlen mozgásra, azonban a szeptember közepén 899 dollárért piacra kerülő KatVR Walk C 2 Core futópaddal jó eséllyel az érintettek jókora részét sikerülne kiugrasztani a székéből. A bármilyen irányú sétát lehetővé tevő modellt arra tervezték, hogy a használóik VR-headsetben virtuális világokat járjanak be rajta, akár a fejlesztők által elképzelt módon szórakozzanak a játékokkal.

A terméket nemrég a Virtual Panda néven futó youtuber demonstrálta, egy kétórás élő adás keretében bejárta a The Elder Scrolls V: Skyrim világát. A különleges futópad mellett egy Meta Quest 2 headsetet vett igénybe, a játék számítógépen futott a Steamen keresztül.

A KatVR tájékoztatása szerint a futópad számos VR-platformmal kompatibilis, a SteamVR használata esetén 250 feletti játék játszható vele, míg a Meta VR platformon 25+, az Oculus PC platformon pedig 50+ termék áll rendelkezésre. A cég dolgozik PlayStation VR-ral való integráción is, de nem világos, hogy ez mikor válhat elérhetővé.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!