Jelentős frissítést kap a Cyberpunk 2077

cyberpunk 2077 phantom liberty
Teljesen új városrészben játszódik majd a Phantom Liberty kiegészítő
Vágólapra másolva!
Ezúttal az előző generációs konzolokon játszók sem maradnak hoppon.
Vágólapra másolva!

Meglepetéssel készült a Gamescom nyitóműsorára a CD Projekt, a lengyel vállalatnak a jelek szerint lassan csak sikerül olyan formába öntenie a Cyberpunk 2077-et, amilyenben az elképzelések szerint elérhetővé kellett volna válni.

Elsőként is a fejlesztőcég egy harcra fókuszáló kedvcsinálót mutatott a 2023. szeptember 26-án befutó Phantom Liberty-ből. Az Idris Elbát felvonultató DLC lesz a játék egyetlen nagy tartalmi kiegészítője, Liberty City új Dogtown városrészében játszódik, rengeteg fő- és melléküldetéssel várja a 30 eurót rááldozó érdeklődőket. Már amennyiben PC, PlayStation 5, vagy Xbox Series platformokon játszanak, PlayStation 4 és Xbox One gépekre nem jelenik meg a DLC.

A meglepetést a Cyberpunk 2077 2.0-s verziószámú frissítésével okozta a CD Projekt, ez ingyenes patchként minden platformra elérhetővé válik majd, a jelek szerint a Phantom Liberty megjelenésével párhuzamosan. A patch többek közt érdemben átdolgozza a képességfát, teljesen új képességeket hoz – például a golyók karddal való megállítását –, lehetővé teszi az autóban való harcot, továbbá javít az ellenfelek és a rendőrök viselkedésén.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!