Extrém okból szokott le a dohányzásról a gamer

8 ok, amiért érdemes abbahagyni a dohányzást
Vágólapra másolva!
Nagyon aggódott, hogy talán meg sem éli a Grand Theft Auto VI megjelenését.
Vágólapra másolva!

Most már teljesen hivatalos, hogy évek óta várt csoda történik december során a videójáték-iparban, a Rockstar Games be fogja jelenteni a Grand Theft Auto hatodik részét. A GTA minden idők egyik legnagyobb játéksorozata, az előző rész még 2013-ban került piacra, azóta PC mellett három generációnyi PlayStation és Xbox konzolon tette tiszteletét, 190 milliónál is több kópia fogyott belőle.

Ilyen sztorit is ritkán hallani, bár persze mindegy, hogy mi volt a leszokás mögötti motiváció Forrás: Shutterstock

Ennek megfelelően a széria keménymagos rajongói többé-kevésbé a körmeiket rágva várják a következő részt, a decemberi leleplezését követően várhatóan valamikor jövőre jelenik majd meg, a nyár előtt semmiképp sem érdemes számítani rá. Ez nagyon sok időnek tűnik a rajongók számára, egyesek még az életüket is újragondolják, nehogy a végén meghaljanak a GTA VI megjelenése előtt.

„Elég régóta komoly dohányos voltam, egy ideje elég sokat köhögtem, általánosságban véve rosszul éreztem magam, de pokoli egy dolog a cigarettázási függőség. Most viszont annyira izgatott vagyok a GTA 6 miatt, hogy gyorsan leszoktam a dohányzásról, nehogy kórházban vagy komoly gyógyszereken legyek. Semmiképp sem szeretnék lemaradni erről a játékról, a lehető legjobb egészségügyi állapotban szeretnék lenni. Tíz napja nem gyújtottam rá. Köszi, Rockstar!" – osztotta meg a világgal a motivációját és sikerélményét a RoeJoganLife néven futó redditező.

GTA 6 anticipation has got me to quit smoking
byu/RoeJoganLife inGTA6

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!