Megfizethető áron kínál nagy tabletet a Lenovo

lenovo tab m11 tablet táblagép
Android 13-mal előtelepítve érkezik, öt éven át kap majd biztonsági frissítéseket a Lenovo Tab M11
Vágólapra másolva!
Igazi otthoni médiamindenesnek ígérkezik a 180 dolláros Tab M11.
Vágólapra másolva!

Évek óta folyamatosan szállítja a tömegek számára megfizethető áron korrekt androidos táblagépeket a Lenovo, a CES-en bejelentett Tab M11 modellje pedig jó arany középútnak tűnik az olyanok számára, akik erősen limitált büdzséből szeretnének maguknak médiafogyasztásra egy efféle eszközt.

Android 13-mal előtelepítve érkezik, öt éven át kap majd biztonsági frissítéseket a Lenovo Tab M11 Forrás: Lenovo

Az újdonságba 11"-es és 1920×1200 pixeles IPS érintőkijelző került, a 400 nit maximum fényerőre képes panel extráját a 90 Hz frissítési sebesség jelenti, ettől simábbnak hat a weblapok görgetése. A 8 megapixeles előlapi és piactól függően 8 vagy 13 megapixeles hátlapi kamerával szerelt tablet kétféle konfigurációban lesz elérhető, a vevők 4+64 GB és 8+128 GB modellek közül választhatnak majd. A meghajtásáról MediaTek Helio G88 rendszerlapka gondoskodik, az akkuja 7040 mAh kapacitású, a jobb hangzás érdekében pedig négy hangszóró került bele.

A Lenovo Tab M11 várhatóan áprilisban érkezik majd meg a boltok polcaira, az olcsóbbik konfigurációja 180 dolláros ajánlott árat kapott az Egyesült Államokban. Ez nettó 62 ezer forintot jelent, ami alapján itthon olyan 80 ezer forint környéki bruttó árra lehet számítani.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!