Így jártak túl a Twitch eszén a magukat mutogatni akaró streamerek

Vágólapra másolva!
Külön szabállyal kellett betiltani a legújabb kreatív fogásukat.
Vágólapra másolva!

Mindig képesek újat mutatni a Twitch élő közvetítéses oldalon a szexualitással nézőket bevonzani kívánó, ezen keresztül pedig könnyű jövedelmet szerezni próbáló felhasználók. Az elmúlt hónapokban bohócot csináltak a szolgáltatásból, a szabályzata által tiltott pontjaikat kamerán kívül helyezve vagy kitakarva meztelenül jelentkeztek be, ezeket a fogásokat hosszas vívódást követően betiltotta a Twitch.

Némi csendet követően az elmúlt hetekben új innovációval álltak elő az érintett streamerek, többek közt a fenekükre vagy a mellükre vetítették az éppen játszott játék képét. A Twitch szabályzata szerint nem lehettek meztelenek a mutatvány közben, az feltehetően nagyobb nézettséget hozott volna számukra.

A Twitch mostanra a legújabb trükköt is betiltotta, tájékoztatása szerint 2024. március 29. péntektől nem megengedettek az olyan tartalmak, amelyek hosszabb időn keresztül az intim testrészekre fókuszálnak. Ez ügyes megfogalmazás az Amazon tulajdonában lévő szolgáltatás részéről, férfi nézők ezrei várják most kíváncsian, hogy következőre miféle kiskapuval, esetleg teljesen eredeti ötlettel állnak majd elő a közvetítéseikben mindenképp villantani kívánó nők az oldalon.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!