Végső szakaszába lép a GTA VI fejlesztése

Vágólapra másolva!
Mindenkit teljesen visszarendel az irodába a Rockstar Games.
Vágólapra másolva!

A jelenlegi tervek szerint valamikor 2025 során jelenhet meg a Grand Theft Auto játékszéria hatodik számozott része, ráadásul a gamerek tízmillió által tűkön ülve várt alkotás a Miamiról mintázott Vice City városába repíti majd vissza a játékosokat, ami a régi motoros rajongók számára különösen izgalmassá teszi a nyílt világú akciójátékot.

grand theft auto vi gta 6 videojáték
Lucia és Jason, a Grand Theft Auto VI főszereplői 
Fotó: Rockstar Games 

A Bloomberg bennfentes újságírója szerint hamarosan végső fázisába ér a fejlesztési munka, így a Rockstar szerdán körlevélben tudatta a dolgozókkal, hogy áprilistól kezdve titoktartási és produktivitási okokból mindenkinek vissza kell térnie az irodába, a játék kiadásáig megszűnik a home office lehetősége.

Jason Schreier forrásai szerint a játékon dolgozók nem lelkesednek az ötletért, praktikus és kényelmi okokból szeretnének legalább részben otthonról dolgozni. Ezen túlmenően az utasítást univerzálisan baljóslatúnak vélik, sanda gyanújuk szerint ezzel vissza fog térni a hónapokon át tartó őrületes túlórázás, noha a cégvezetés korábban ígéretet tett ennek az elkerülésére.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!