Fény derült a GTA VI megjelenési idejére

Vágólapra másolva!
Számottevően pontosított a várható időponton a Take-Two játékkiadó.
Vágólapra másolva!

Ha minden jól megy, akkor nem kell már túlságosan sokat várni a Grand Theft Auto hatodik részének megjelenésére. A decemberben egy bejelentő videón leleplezett videójáték a Miamiról mintázott, modern kori Vice City városába kalauzolja majd a gamereket, a főszereplő Lucia és Jason páros Bonnie és Clyde típusú kalandján keresztül.

grand theft auto vi gta 6 videojáték
Lucia és Jason, a Grand Theft Auto VI főszereplői
Fotó: Rockstar Games

Az elmúlt hónapokban a Rockstar Games semmilyen további hivatalos információval sem szolgált a világszerte gamerek tízmilliói által tűkön ülve járt játék kapcsán, azonban a legújabb pénzügyi jelentésében a Take-Two kiadó most legalább a megjelenés kapcsán pontosított,

2025 őszén várható a GTA VI piacra dobása.

Egyelőre úgy tűnik, hogy a játéksorozat következő része első körben csak PlayStation és Xbox konzolokra fut majd be, a számítógépes változat kiadása csúszni fog, ez mostanra tradícióvá vált a Rockstar Games által fejlesztett játékok esetében. Az ügynél tartva úgy tűnik, hogy másfél évtized után végre befuthat PC-re az első Red Dead Redemption, a napokban erre utaló szövegek bukkantak fel a Rockstar számítógépes játékindító alkalmazásában.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!