Néha nem rögzíti a lopást a biztonsági kamera

lopás
Vágólapra másolva!
Viszont ez még nem garantálja, hogy sikerül megúszni a bűntényt.
Vágólapra másolva!

Kissé bizarr bűntény kapott figyelmet a közösségi médiában, egy amerikai nő biztonsági kamerás videófelvételeket mutogatva azt magyarázza a TikTokon, hogy december első felében ellopta a házat átnézett műszaki ellenőr a Gucci pelenkatartó táskáját.

@softasha The buyer’s inspector stole the baby’s Gucci diaper bag. On camera!!! Our realtor is on it with getting his information!!! Do you know this man?!?! This inspection was completed in Forest Park, Illinois today 12/7/23 . #inspection#theft♬ original sound - Softasha

A házat birtokló pár el kívánja adni az ingatlanját, az Egyesült Államokban ilyenkor megszokott, hogy a komoly érdeklődők műszaki ellenőrrel átnézetik a házat. Az ellenőrt jelen esetben a vevőjelölt ingatlanügynöke küldte ki, a tetőtérben kialakított „sneakerszoba" átvizsgálása során pedig megakadt a szeme a márkájából fakadóan biztosan drága, ráadásul könnyen ellopható holmin.

A férfi ezt követően észrevette, hogy a helyiség mozgásérzékelős biztonsági kamerával is el van látva, 11:38-kor belenézett a kamerába és potenciálisan matatott valamit vele, majd átment a szemközti helyiségbe. A kamera által rögzített következő klip 11:40 időpontú, ekkor a férfi látszólag visszajött a szemközti helyiségből, viszont a méregdrága Gucci táskának időközben rejtélyesen nyoma veszett, nem készült felvétel az eltűnéséről.

A nő elmondása szerint a férfi egyedül volt az átnézés idején az ingatlanban, felvette a kapcsolatot a vevő ügynökével, hogy kiderítsék a személyazonosságát és feljelentést tegyenek.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!