Százezer szelet sajtot kell megennie ennek a férfinak

cheeze louise tiktok sajt
Cheeze Louise a második napon
Vágólapra másolva!
Megígérte, hogy százezerig minden új tiktokos követője után elfogyaszt egyet. Most nagy bajban van.
Vágólapra másolva!

Új virális szenzáció ütötte fel a fejét a TikTokon, a rejtélyes Cheeze Louise a héten indított csatornáján vállalta, hogy százezer követőig mindegyikőjük után hajlandó megenni egy szelet sajtot. A humorban utazó fiatalember videóját gyorsan felkapta a TikTok algoritmusa és a szélesebb közösségi média, ezt követően pedig nem volt megállás, hírünk írásakor már közel 143 ezer feliratkozóval rendelkezett.

@cheeze_louise__ I eat cheese. #cheese#challenge#day1#newyearsresolution#cow#daily#75hard#dairyfree#fun#funny#trending#viral#explore#trend#cheeselover#fyp♬ original sound - Cheeze Louise

Cheeze Louise az első videójában még csak nyolc szelet sajtot evett, és jókedvűen kérdezgette a nem túl nagy követőtáborát, hogy miféle sajtokat egyen következőre. Másnapra máris megtriplázódott a követőinek száma, így kénytelen volt kétféle sajtot is venni. „Muszáj volt a Kraft Singles-ről átváltani a Sergento vékony szeleteire, mert kifutottam a jóízű Kraft Singles-ből. Állítom nektek, hogy nekem preferenciáim vannak, és a Sergentót nem szeretem. Nulla a tízből, borzalmas sajtok" – mesélte a követőinek.

A harmadik napon történt a nagy áttörés, a hirtelen 75 ezer követőtől Cheeze Louise az ijedtség jeleit kezdte mutatni. Bevallása szerint az előző két nap sajtevéseit is megérezte a teste, nem számított a hirtelen és nagy hírnévre. „Mit csináljak most? Ugye nem csak azért vagytok itt, ahogy végignézzétek, ahogy belehalok? (...) Ha a lehetőségek határán belül lenne, hogy megegyek 75 ezer szelet sajtot, akkor megtenném értetek. De ez nem lehetséges" – vélte.

@cheeze_louise__ Uh oh… #cheese#challenge#day2#newyearsresolution#cow#daily#75hard#dairyfree#fun#funny#trending#viral#explore#trend#cheeselover#fyp♬ original sound - Cheeze Louise

Jelen pillanatban a tiktokker racionális javaslatokat vár a követőitől, hogy miként tegye őket sajtevésen keresztül boldoggá, de anélkül, hogy tönkretenné magát és belehalna. Az eddigi két legracionálisabb javaslat, hogy évek alatt fokozatosan törlessze a sajtadósságát, továbbá hogy reszelt sajtot egyen, annak a darabkái számíthatnának egy-egy követőnek.

Cheeze Louise inkább az utóbbi felé hajlik, amúgy is viccesnek érzi, hogy megegyen ennyi reszelt sajtdarabkát.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!