Menesztették az orgazmuspapnő tornatanárt

monika rahel ring
Saját megítélése szerint nem lépte át a jó ízlés határát a tornatanárnő
Vágólapra másolva!
Állítása szerint a társadalom szexuális retardációján próbál segíteni.
Vágólapra másolva!

A vártnál rosszabb karácsonya volt tavaly Monika Rahel Ringnek, a 47 éves osztrák tanárnőt az ünnepek előtt menesztette Felső-Ausztria oktatási bizottsága, miután tudomásukra jutott, hogy a közösségi médiában 45 év felettiek számára kínál fizetős szexuális oktatási szolgáltatásokat a Zoomon át. A nő heti 15 órában dolgozott tornatanárként a mühlvierteli régió egyik általános iskolájában.

Saját megítélése szerint nem lépte át a jó ízlés határát a tornatanárnő Forrás: monikarahelring1 / TikTok

Az interneten magát orgazmuspapnőnek tituláló Ring azt állítja, hogy a „társadalom szexuális retardációján" próbál segíteni. Elvégzett egy releváns tanfolyamot, a közösségi médiás fiókjaiban és az online foglalkozásain soha nem történt meztelenkedés, az ügyfeleket arra próbálja tanítani, hogy miként lehet „kirobbanó" szexuális életük, alkalmanként akár több orgazmussal.

Az oktatási bizottság alapos mérlegelést követően úgy döntött, hogy a tanárnő egyéni vállalkozása nem egyeztethető össze a törvény által is megkövetelt tanári magatartással, így azonnali hatállyal menesztették.

Ring ügyvédet fogadott a munkáltatói döntés megtámadására, az állásának visszaszerzésében nem reménykedik, azonban a háromhavi végkielégítését szeretné megkapni. Véleménye szerint semmi olyat sem tett, amivel átlépte volna a határt, azaz nem okozott kárt senkinek, továbbá nem hozott szégyent a közoktatási rendszerre vagy a kollégáira.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!