Nyolc évet kapott az OnlyFans-modell gyilkosa

anastasia grishman dmitry khamlovsky
Anastasia Grishman és Dmitry Khamlovsky
Vágólapra másolva!
Féltékenységből ölte meg a feleségét, utána egy hétig a nevében írt másoknak.
Vágólapra másolva!

Bűnösnek találta gyilkosság vádjában a szentpétervári bíróság Dmitry Khamlovsky-t, a férfi 2022 augusztusában megölte a 26 éves feleségét. Anastasia Grishman viszonylag közismert tiktokker és OnlyFans-modell volt, a barátai azután kérték a rendőrség segítségét a felkutatásban, hogy személyesen már egy hete nem látták, csak üzeneteket kaptak tőle digitális csatornákon.

Anastasia Grishman és Dmitry Khamlovsky Forrás: Instagram / Szentpétervári Bíróság

A pár lakásába behatolt rendőrök a fürdőkádban találtak rá a fiatal nő holttestére, a férje után pedig hajtóvadászatot indítottak. Az őrizetbe vételét követően Khamlovsky az állította, hogy a feleségének mentális problémái voltak és a megölésére kérte, ezt követően pedig nem volt jobb ötlete, minthogy egy héten keresztül megszemélyesítse őt az ismerősei és a követői számára.

Az igazságügyi orvosszakértő véleménye alapján a bíró nem hitt a magyarázatban, a nőt legalább 22 késszúrás érte. A férfi végül bevallotta, hogy hosszú ideje féltékenységi problémákkal küzdött, az emiatt kialakult konfliktusok vezettek a feleségének brutális meggyilkolásához.

A bíró nyolc év szabadságvesztésre ítélte a férfit, a büntetését magas biztonsági fokozatú büntetőtelepen kell letöltenie.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!