Pénzes sztárnagynénit kapott a dzsungel fia

Vágólapra másolva!
Ismert rokonnal gazdagodott a WB televíziós hálózat őszi Tarzan-sorozatának főszereplője. A dzsungelből érkezett fiatal férfit Xena fogadja a nagyvárosban.
Vágólapra másolva!
Lucy Lawless a xenás időkben

A korábban harcos amazont alakító Lucy Lawless színésznő játssza a WB televíziós hálózat október 5-én debütáló őszi Tarzan-sorozatának egyik fontos karakterét. A Magyarországon főként a Xena-filmek címszereplőjeként ismert Lucy Lawlesst a tarzanos vasárnapokon a dzsungelben nevelkedett fiatal nagynénjeként láthatják viszont az amerikai nézők. A színésznő Kathleen Clayton médiamágnást alakítja, aki a New Yorkba tévedő - Travis Fimmel által megformált - fiatal, dzsungellakó rokonnal él át közös kalandokat.

"Lucyt kiváló humorérzék, melegség és báj jellemzi" - mondta Jordan Levin, a WB szórakoztató részlegének elnöke, aki szerint Lawlessnek páratlan adottságai vannak a szerep megformálásához. Az örömteljes egymásra találás eredményeként a szórakoztatóipari cég 2004 végéig szóló szerződést írt alá az új Tarzan-sorozatba beválogatott színésznővel.