A Barátok közttel versenyzett A Nagy Ő

Vágólapra másolva!
Szoros eredményt hozott a két nagy kereskedelmi tévé húzóműsorainak szeptember 9-i versengése. A Barátok közt és A Nagy Ő első része a várakozásoknak megfelelően óriási tömeget vonzott, és a Legyen ön is milliomos! nézettsége is kiugró volt.
Vágólapra másolva!
Forrás: [origo]
Vágó István

Több mint 1 millió 700 ezren követték az RTL Klubon sugárzott Barátok közt-öt és a Vágó István vezette Legyen ön is milliomos-t, amelyek megnyerték a televíziók szeptember 9-i nézettségi versenyét. Viszonylag jól szerepelt a tv2 A Nagy Ő című párkereső-show-ja is. A Noszály Sándor teniszező és huszonöt fiatal nő főszereplésével készült műsort a konkurens kereskedelmi adó párhuzamosan közvetített két programjánál valamivel kevesebben, 1 millió 600 ezren választották a teljes lakosságból. A kedd este győztese a Legyen ön is milliomos! volt 1 millió 773 ezres nézettségével, ami az utána, negyed kilenctől vetített Barátok közt eredményénél 50 ezerrel, a vele egy időben kezdett párkereső-show adatainál pedig 170 ezerrel több.

Forrás: tv2
Noszály Sándor

A reklámozók szempontjából fontos 18-49 év közötti nézők körében jobban szerepelt a tv2 este háromnegyed nyolctól sugárzott sorozata. A fiatalabb közönség választását tekintve A Nagy Ő 770 ezres nézettségével második lett, csak az RTL Klub szappanoperája tudta megelőzni, a napi sorozatot 850 ezren választották. A teljes lakosság körében nyertes Legyen ön is milliomos! a hirdetők számára értékesebb közönségrétegnél harmadik lett, de így is kiugróan magas nézettséget ért el, több, mint 720 ezren voltak rá kíváncsiak.

Huszonöten Noszályért - Nézze meg galériánkat!javascript:open_doc('http://www.origo.hu/galleries/Nosza20039818141/index2.html',500,440)

Az RTL Klub két esti programját a korábbi napokban is sokan választották, A Nagy Ő-vel ellentétben Frei Tamás új műsora, a szeptember 8-án, hétfőn debütált 8 nap alatt a Föld körül jelentősen lemaradt mögöttük. A tv2 riporterének háromnegyed nyolckor kezdett filmjére 1 millió 400 ezren voltak kíváncsiak, ami 300 ezerrel kevesebb a Barátok közt és a Legyen ön is milliomos! aznapi nézettségénél, és a fiatalok körében sem tudott jobb eredményt elérni.

Forrás: AGB Hungary, RTL Klub