Vágó István hétvégén is játszik

Újabb adásnapja lesz a Legyen ön is milliomosnak, amelyet eddig csak hétköznap kora esténként sugárzott az RTL Klub.

Forrás: [origo]
Vágó István szombaton is

A Vágó István vezette vetélkedő november 22-től szombatonként is látható a tévében. A nézettségi versenyben hónapok óta első helyen álló műsor hétvégi premierje este fél nyolckor kezdődik.

 

A vetélkedő a Pasik című komédia helyére kerül, miután a Hernádi Judit, Gálvölgyi János és Bajor Imre főszereplésével készült sorozat a vártnál alacsonyabb nézettséget ért el. A Pasik-at legutóbb, november 15-én 1 millió 100 ezer, a párhuzamosan sugárzott tv2-s Activity-t pedig 1 millió 800 ezren nézték.

 

A jól bejáratott, október végén ötszázadik részét ünneplő és töretlen népszerű-ségű Vágó-műsor újabb adásnapján ezzel a közepes eredményt produkáló Survivor előtt kerül képernyőre, ami javíthatja a túlélőshow nézettségét. Az eddig felemásan szereplő Survivor előző héten a második lett a párhuzamosan vetített MTV-s Kató néni kabaréja mögött. Ihos József november 15-i műsorát 1 millió 700 ezren választották a teljes lakosság köréből, a Survivor-t 1 millió 600 ezren, a tv2-n vetített Terror az 534-es járaton című amerikai akciófilmet pedig 1 millió 200 ezren. A fiatalok kategóriájában azonban győzött a Survivor, amely 746 ezres, tv2-s konkurense 660 ezres, Kató néni pedig 570 ezres eredményt ért el.

 

Az eddig hetente ötször vetített Legyen ön is milliomos a Való Világ 2 befejezése után, nyár elején került újra képernyőre, és azóta folyamatosan jól szerepel. Az őszi tévés szezon kezdete óta rendszeresen több mint kétmillióan követik a játékot, amely általában az RTL Klub szappanoperájával, a Barátok közt-tel közösen uralja a nézettségi lista élbolyát.

KAPCSOLÓDÓ CIKK