Alsóra vetkőztetik a férfivadászat jelöltjeit

Vágólapra másolva!
A Topmodell leszek című nagy sikerű amerikai sorozat sikere után hasonló műsor készül Amerikában, a különbség az, hogy férfi manökenekkel, akik az új reality producerei szerint eddig háttérbe szorultak a médiában. A show készítői főleg nőknek és melegeknek szánják a produkciót.
Vágólapra másolva!

Férfivadászat (Manhunt)a címe a Bravo tévé új sorozatának, amelyben tizenöten versenghetnek az Amerika legvonzóbb férfimodellje címért.

A Bravo műsora, lényegét tekintve, a UPN csatorna női szereplőkkel készített Topmodell leszek (America's Next Top Model) című hosszú ideje sikeres realityjének mintájára készül.

A műsorban néhány hétre összezárnak tizenöt manöken alkatú fiatalt, akik nyolc részen keresztül versengenek egymással; feladatuk bebizonyítani, hogy ők a legszebbek, legvonzóbbak. Mindezt pedig gyakran alsónadrágban teszik, például egy repülőtér kifutópályáján, ahol a nézettség emeléséért sztriptízt kell járniuk - az utolsó előtti ruhadarabig. A kieséses rendszerű műsor egyes epizódjainak végén a szakmabeliekből összeválogatott zsűri, az addig készült fotósorozatok alapján kijelöli, hogy épp mely szereplőt találta a kifutóra legalkalmatlanabbnak, majd a széria végén utolsóként bentmaradó győztes egyéves szerződést kap az egyik vezető modellügynökségtől.

A műsor célközönsége a meleg férfiak és a heteroszexuális nők, akik a show producerei szerint eddig nem láthattak hasonló realityt, mert a modellszakmát túlságosan eluralták a nők.

Forrás: Bravo TV

"Azt hiszem, vannak borzalmas nők, akiket csinos férfiak kísérnek, és azt is gondolom, hogy a női nem által dominált modellüzletben a férfiak talán nem tudtak eléggé érvényesülni, de azt tervezzük, hogy változtatunk ezen" - mondta a Férfivadászat producere, Stuart Krasnow, aki azt reméli, a másik nemhez vonzódó férfiak közül is lesz, akinek tetszik az október közepén induló sorozat.

"Nem tudom, hogy egy heteroszexuális fickó leül-e majd magától a műsor elé, és izgalmasnak találja-e, ha valaki kiesik, mert nem elég jó a megjelenése, de azt hiszem, sokan vannak olyanok, akik szívesen átélik a szereplők kalandjait, illetve érdeklik őket a versenyzők megpróbáltatásai" - bizakodott Krasnow.