Új szappanoperában Jockey és Samantha

Larry Hagman, az amerikai szappanopera törtető vállalkozóját alakító színész és az idősebbik Ewing fivér alkoholista feleségének szerepébe helyezett Linda Gray ismét együtt játszanak egy tévésorozatban.

Forrás: ORIGO
Larry Hagman

A Gazdagok és szépek című CBS-es szappanopera egyik tavaszi epizódjában közös jelenetet kap a valaha Magyarországon is milliók által nézett Dallas gyakran vitázó házaspárja.

 

A Jockey Ewingot, illetve feleségét, Samanthát játszó két színész, Larry Hagman és Linda Gray az amerikai tévétársaság napi sorozatában egy Dallasba tartó repülőgépen találkoznak - idegenként. Hagman a pár másodperces dialógus során egy névtelen karaktert alakít, aki afelől érdeklődik a nőtől, hogy a szabad-e a mellette lévő ülés.

 

A készítők szerint tehát a rövid jelenet nem meghatározó a Gazdagok és szépek története szempontjából, a sztárok összehozásával csupán a CBS korábbi, nagy sikerű Dallas-sorozatáról akarnak megemlékezni.

 

Larry Hagmannel ellentétben régi-új partnere, Linda Gray nem alkalmi vendég a Gazdagok és szépek (The Bold and the Beautiful) című szappanoperában. A színésznő 2004-ben csatlakozott a szereplőgárdához, amelyben az egyik főszereplőnő édesanyját, Priscilla Kellyt alakítja.

 

Forrás: CBS
Linda Gray

Hagman és Gray, a hetvenes évek végétől a kilencvenes évek elejéig gyártott Dallas-sorozatot követően, a szappanoperából készített tévéfilmekben találkoztak - 1996-ban, majd két évvel később újra felelevenítették világhírű karaktereiket.

 

A Jockeyt alakító színész még 1998-ban feltűnt egy John Travolta főszereplésével készített filmben, a Nemzet színe-javá-ban (Primary Colors) és egy rövid életű sorozatban, az Orleans-ban is, de a Dallas óta ritkán lép a közönség elé, szemben Linda Grayjel, aki Samantha Ewing szerepe után több tévéfilmben is munkát kapott.

KAPCSOLÓDÓ CIKK