Vágólapra másolva!
A tengerentúlon, közelebbről az ABC csatornán, a napokban kezdődik a Született feleségek harmadik évadja, legalább két új szereplővel.
Vágólapra másolva!

Két új lakóval is gazdagodik a Lila Akác köz díszes társasága: a stábhoz Matt Roth és Kathleen York csatlakozik. Mindketten elismert tévészínészek, több sorozatban is játszottak - előbbi leginkább a Roseanne-ból, utóbbi pedig Az elnök emberei-ből lehet ismerős.

A például a Grace kliniká-ban is feltűnt Roth egy Art nevű fickót játszik, aki a kisvárosból távozni kényszerült Paul Young házát veszi meg. Ezen kívül annyit lehet róla tudni, hogy Lynette-tel igen hamar összebarátkozik. Rothnak egyébként felesége, Laurie Metcalf is megjelenik a Született feleségek új szezonjában - annak ellenére, hogy a pár bevallottan nem szeret együtt dolgozni. (Más kérdés, hogy már a Roseanne-ban is közösen szerepeltek.)

Kathleen York Toby volt feleségét játszotta Az elnök emberei-ben, de láthattuk őt a Narancsvidék 2004/2005-ös szezonjában is. A hölgy egyébként nemcsak színészkedik, de énekel is, méghozzá nem is akárhogyan: az Ütközések-ben előadott daláért Oscar-díjra jelölték. A Született feleségek-ben játszott karakteréről csak annyit árultak el a készítők, hogy egy gyönyörű, vörös hajú hölgyet jelenít meg, aki igen titokzatosan viselkedik.