Aranyat ért a tomboló Paudits

Vágólapra másolva!
Szereti a nép a botrányt: a múlt héten a legnézettebb műsor az a Napló volt, mely vasárnap este sokat foglalkozott Paudits Béla Jászai-díjas művészünk meghökkentő őrjöngésével, de a "Kelemen Anna kontra Fábry Sándor" klasszikus műbalhé is igen sok nézőt vett rá, hogy az Esti Showder-re kapcsoljon. Ragyogóan nyitott a Szombat esti láz, a Megatánc-nál nincs sok ok a boldogságra.
Vágólapra másolva!

Változatlanul az RTL Klub a legnépszerűbb hazai tévécsatorna. Az év 45. hetében a készülék előtt ücsörgők 27,6 százaléka választotta átlagosan. Ettől három százalékkal marad el a TV2, miközben az m1 13,5, a Viasat 3 pedig 5,2 százalékot ért el. A nagyobb kereskedelmi célcsoportban, a 18 és 49 évesek közt 4,7 százalék az RTL előnye. A fiatalabbak 8,9 százaléka választja átlagosan az m1-et, 6,2 százalék pedig a Viasat kínálatát lesi.

Az elmúlt hét legnézettebb műsora a Napló volt, amely - többek közt - Paudits Béla őrjöngésével is foglalkozott. A TV2 magazinműsorát átlagosan 2,33 millióan nézték, ami jobb, mint a Barátok közt legmagasabb adata (2,06 millió néző, csütörtökön). A Szombat esti láz című táncos produkció visszatért az RTL-re, és nyomban el is vitte a harmadik helyet, 2,02 millió nézővel - kegyetlenül elbánván a valamivel később kezdődő, de szintén irdatlan pénzbe kerülő Megatánc-cal (851 ezer néző).

A legnézettebb hírműsor a vasárnapi Tények lett, ebből 1,98 millióan informálódtak - ugyanakkor az RTL Klub Híradó-i közül a legnagyobb figyelem a hétfőit kísérte (1,64 millió néző). Botrányt nemcsak a TV2 és Paudits szállított, az RTL is, hiszen Kelemen Annácska látogatása az Esti Showder-ben már napokkal korábban téma volt a buszon, piacon, iskolák folyosóin és taxikban. Persze ennek is jóval nagyobb volt a füstje, mint a lángja, persze itt sem derült ki semmi - aki (valamilyen érthetetlen okból kifolyólag) többet szeretett volna tudni a playmate-ről, hoppon maradt.

Figyelemre méltó, hogy a haloványabb Te vagy az életem című argentin szappanoperával egy időben vetített Jóban-rosszban egészen kivirágzott (1,53 millió néző). Hétfőn a 893 ezer nézőt érdeklő Rém rendes család Budapesten című magyarított sitcomot csúnyán lenyomta az 1,47 milliós nézettségű Vészhelyzet. Szerda este A szökés 45 ezerrel verte a Született feleségeket - valahol jellemző, hogy még a Balázs-show is több nézőt hoz, Móniká-ról nem is szólva.

Az m1 legnézettebb műsora a szerdai Híradó volt, 954 ezer nézővel. A Kékfény bűnözőit látva 930 ezer magyar bújt rettegve a paplan alá. 868 ezren nézték az Életképek-et, ugyanennyi néző tapadt az Önök kérték című kívánságműsorra. A Krém múlt héten már nem volt olyan édes, viszont 666 ezren nézték, amely adatra bizonyára felcsillan pár sátánista olvasónk szeme. A kiváló Dob+Basszus 530 ezres nézettséget hozott a közszolgálati csatornának.