Nemi erőszakkal vádolják a sorozatszínészt

Vágólapra másolva!
Az angolok kedvelt szappanoperájának, az Emmerdale-nek egyik szereplőjét, Ben Freemant jelentette fel egy állítólag megerőszakolt nő.
Vágólapra másolva!

A huszonhat éves színész, aki Scott Windsort játssza az ITV szappanoperájában, úgy tűnik, igen tágan értelmezi a szabadság fogalmát. Éppen Barbadoson nyaralt ugyanis, amikor az eset megtörtént - az áldozat ugyan nem helyi lakos, hanem a színész honfitársa, tehát egy brit nő, de Freeman így is a helyszínen fog bíróság elé kerülni.

Az igazságszolgáltatás malmai arrafelé láthatólag nem őrölnek olyan lassan, hiszen a november 29-én jelentett eset után már december 1-jére behívták a színészt kihallgatásra - más kérdés, hogy aztán ezt mégis elhalasztották. Egyébként mind a felperes, mind az alperes konzulátusi segítséget kap a karib-szigeteki bírósági rendszer útvesztőiben.

Konkrétan a nemi erőszakról egyelőre csupán annyit lehet tudni, hogy azt maga az áldozat, egy brit nő jelentette be. Freeman ügyvédje nem szerette volna kommentálni az esetet, mondván, hogy igen óvatos a sztorival kapcsolatban. Az Emmerdale szóvivőjétől szintúgy nem lehetett közelebbit megtudni, hiszen a stáb más tagjai nem tartózkodtak Barbadoson.