Jóban Rosszban: jótékony ruhacsere

2007.03.06. 9:12

Lecserélték ruhatárukat a Jóban Rosszban szereplői, a régebbi darabokat pedig elvitték a Fóti Gyermekváros lakóinak - elindult a "Művészet a gyermekekért!" programsorozat.

Mostantól az eddigiektől eltérő ruhában láthatjuk a Jóban Rosszban szereplőit: nem csak egyszerű stílusfrissítésről van szó, a használt forgatási kellékeket a Fóti Gyermekváros lakói kapták meg. A kórházsorozat sztárjai természetesen nem csak átadták a ruhákat, de egy kis műsort is tartottak a gyerekeknek.

Czikó Benjámin, a gyermekváros igazgatója a Mokká-ban elmondta, minden lehetőséget megragadnak ilyen típusú rendezvények szervezésére vagy az azokon való részvételre, hiszen nagyon fontos a társadalmi kapcsolat az intézet lakói és a külvilág között.

Ehhez kapcsolódik a Művészet a gyermekekért! elnevezésű programsorozat is, melynek hitvallása szerint "a tévében látott sztárokkal való kapcsolatteremtés segít nekik [a gyerekeknek] abban, hogy önbizalmukat erősítsék azzal, hogy személyes kapcsolatba kerülnek velük, beszélgethetnek és játszhatnak együtt, netán színpadra is kerülnek, esetleg újságcikkek szereplőivé válnak, vagy megismerhetjük őket is a televízión keresztül."

A Művészet a gyermekekért! keretében láthatjuk egyébként Juliano Rossi koncertjét is, március 10-én, a Budapest Kongresszusi Központban - a nagyszabású előadás bevételét szintén a Fóti Gyermekváros kapja meg, amely idén ünnepli fennállásának ötvenedik évfordulóját.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK