Mivel nyilvánvalóan idehaza közel sem akkora a sztárok népsűrűsége, mint mondjuk Amerikában, ezért természetesen egy napi megjelenés kivitelezhetetlen lett volna, ellenben a kéthetenkénti adás nem csak bruttó egyórányi műsort eredményezett, hanem tartós főműsoridővel is járt, mely meglehetősen szokatlan a talkshow-k világában.

Fábry - hogy szándékosan vagy akaratlanul, nem tudni - remekül vitte tovább az amerikai show-hagyományokat, legalábbis abban a tekintetben, hogy a beszélgetésekhez általában a vendégnek van a legkevesebb köze, hiszen a humorista az előre megírt kérdések ellenére is olyannyira beleviszi a személyiségét a kérdezz-felelekbe, hogy lerí a képernyőről, hogy mennyivel jobban szeretné saját magát hallgatni az akadozó beszédű, éppen aktuális bulvársztár helyett.

Mivel idehaza is idővel önismétlésre kényszerülnének a készítők, ezért egy Showdert a vendégek kárára az utóbbi időkben mindig megpróbálnak feldobni valami különleges eseménnyel, legyen szépségverseny, mini tehetségkutató vagy bármilyen más őrület. Mivel a formátum sikert aratott, ezért a producer a másik kereskedelmi csatornán is "bepróbálkozott" a talkshow műfajával, csakhogy ezúttal másféle megközelítésben.

A kezdetben Szulák Andrea, később Liptai Claudia nevével fémjelezett beszélgetős műsor (inkább talk, mint show ugyanis), bár a Showderhez hasonlatosan az aktuális bulvártémákból merített, de sokkalta inkább szól a meghívott vendégről, vendégekről, mint, ahogy a példa is mutatja, a lecserélhető műsorvezetőről. A női célcsoportra pozícionált beszélgetések a bulvár és a célközönség ellenére sem aratott nagy nézettségi sikert - a sorozatos zakók miatt csakis a brand miatt, a csatornát építő imázs miatt maradhat továbbra is műsoron.

A hazai egyszereplős piac tehát egyáltalán nem kényszeríti választásra a nézőt, így nem is csoda, hogy az RTL Klub tíz éve szinte egyeduralkodó a csütörtök estéken. A kéthetenkénti adás nem engedi a Showdert kiégni, s erről a TV2 idén ismét megbizonyosodhatott, amikor a 2006/07-es évad legnézettebb újonc amerikai sorozatát, a Hősök-et küldte Fábry ellen, hogy aztán a verés hatására visszahőkölve más napra és későbbi időpontra menekítse ki a "mindent vivő" showman karmai közül. Talán idővel megérjük azt is, hogy a TV2 megpróbálkozik egy a Showderhez hasonló szórakoztató műsorral, hiszen nagy valószínűséggel még kicsiny, tízmilliós országunkban is találni egy másik nagyágyút, aki képes önálló műsorszámok előadására és a vendégekkel való pár perces beszélgetés-imitálásra.