Badár Sándor dumarekordra készül

Vágólapra másolva!
Badár Sándor rekorddöntésre készül: a hétvégi Szegedi Ifjúsági Napokon, hét órát szeretne beszélni egyfolytában - szerintünk nem fog nehezére esni.
Vágólapra másolva!

A Szőke András filmjeiben, majd Szőkével együtt az Esti Showder-ben feltűnt színészről régóta tudjuk, hogy jó a beszélőkéje: haverjával néha még Fábry Sándort is lebeszélik a színpadról, és mindketten rendszeres szereplői a Godot kávéház stand-up comedy sorozatának, a Dumaszínház-nak.

A mostanában UPC-s reklámemberként is ismert Badár a Dumaszínház keretében készül a rekorddöntésre is: pénteken 15 órakor kezdi a dumálást, és a tervek szerint csak 22 óra körül hagyja abba. Aki szeretné, hogy lyukat beszéljenek a hasába, az Est kávézót keresse a Szegedi Ifjúsági Napokon.

Nem véletlen egyébként, hogy a SZIN-en kerül sor a rekorddöntési kísérletre: Badár életében mindig meghatározó szerepet játszott az alföldi város és kulturális programjai, lévén, hogy a közeli Szentesen nőtt fel. A színész szerepet kapott az ifjúsági rendezvény friss himnuszában is, melyet a Magna Cum Laude szerzett.

Badár szerint a rekord akkor sikerülhet, ha be tudja magát eléggé pörgetni: "Három és fél óra volt, amit egyszer így sikerült egyfolytában beszélni, de amikor elindul úgy, hogy egy kicsit már sikerül bepörgetni a történetet, akkor nem nagyon érzi az ember az időt" - nyilatkozta a színész az RTL Klubnak.