Sas Józseffel mulatott a magyar

Vágólapra másolva!
December 31-én a TV2 megverte a korán takarodót fújó ellenfelét, január 1-jén viszont nyerni tudott az RTL Klub. Szilveszteri nézettség, pezsgővel, lencsével.
Vágólapra másolva!

Szilveszter estéjén a legnézettebb műsor a teljes lakosságnál a Sas-kabaré volt, mely meghökkentő módon 1,97 millió honpolgárnak biztosított szórakozást. A fél hetes RTL-es Híradó kúszott fel a második helyre, 1,75 millió követővel, míg az Irigy Hónaljmirigy aktuális show-ja csípte meg a képzeletbeli bronzot, ezen 1,6 millióan derültek. A Beugró új és szórakoztató műsor volt, erre 1,32 millióan neveztek be, a Médiacápa viszont leszerepelt, ami nem is csoda, mivel szinte kizárólag Baló György egysíkú kifigurázására építette a Bagi-Nacsa duó a műsort.

Az MTV legnézettebb szilveszteri műsora a nosztalgikus Önök kérték volt, 1,53 millió tévéző süppedt vissza a távolról megszépülő múltba, a Tiszta kabaré 1,43 milliót vonzott, sőt, az éjfél után jelentkező Csendül a nóta is 1,4 millió magyarnak volt vonzó - más kérdés, hogy ekkor a pezsgőzött nép már nem feltétlenül figyelte feszülten a képernyőt. A nézettségi számok az m1-nél igen magasak, alighanem többnapos petárdázás, tűzijáték lenne a székház előtt, ha ezeket az eredményeket átlagos estéken is meg tudná ismételni a közszolgálati adó.

18-49

A kereskedelmi célcsoportban is Sas József nyert, ráadásul 41,6 százalékos közönségaránnyal, utána pedig a fél tízes kezdésű Mirigy-show jön a listán. Az RTL-es Híradó és a Fókusz is magas nézettséggel futott, amúgy láthatóan - ahogy szokta - a csatorna feladta az estét, nem készült vicces műsorokkal, inkább amerikai filmekben hitt. Jellemző, hogy az este egyik legjobb filmjét, a Blöff-öt csak a fiatal tévézők 19,1 százaléka látta.