Hasselhoff kórházba került

Vágólapra másolva!
Szombaton kórházba szállították a Knight Rider és a Baywatch sorozatok főhősét, David Hasselhoffot.
Vágólapra másolva!

A színészt a hétvégén beszállították egy Los Angeles-i klinikára, hogy eltávolítsanak valamit a szeme fölül - közölte sajtóügynöke, Judy Katz. "Jól van, még ma elhagyja a kórházat" - mondta hétfőn a hölgy, aki a műtét részleteire nem tért ki.

Hasselhoff legutóbb tavaly októberben volt kórházban, akkor egy alkoholelvonó kúrán. Mivel sajtóügynöke a mostani ügyben homályosan fogalmazott, többen arra gyanakodtak, hogy a színészt hasonló okból vitték be - Katz erre határozottan cáfolta, hogy a színész rehabilitációs vizsgálaton esett volna át.

A színészről egészségügyi vonatkozásban 2006 nyarán is hallhattunk, akkor egy fura balesetet szenvedett borotválkozás közben: állítólag a fejét beütötte egy lámpába, mire a lámpabura összetört, a lehulló szilánkok pedig elvágták a színész karján lévő egyik ínt.

Hasselhoffot legközelebb a Knight Rider felújított változatában láthatjuk, amely - a februárban bemutatott kétórás pilot után -ősszel kerül képernyőre. A főszerepet itt már Michael Knight törvénytelen fia játssza, akit az All My Children című szappanoperából ismert Justin Bruening alakít.